PEUGEOT 307 1.6HDI 109HP
PEUGEOT 307 1.6HDI 109HP
PEUGEOT 307 1.6HDI 109HP
PEUGEOT 307 1.6HDI 109HP
PEUGEOT 307 1.6HDI 109HP
PEUGEOT 307 1.6HDI 109HP

PEUGEOT 307 1.6HDI 109HP

Модел: Peugeot 307 1.6Hdi 109hp
Година: 2007
Километража: 140000
Боја: Сива
Гориво: Нафта
Менувач: Рачен
Регистрација: Македонска
Локација: Кисела Вода

Цена:3.200€

 
Цена: 197.760 ден