Елек Jobe Dual црвен
Елек Jobe Dual црвен
Елек Jobe Dual црвен
Елек Jobe Dual црвен
Елек Jobe Dual црвен

Елек Jobe Dual црвен

Ид број 244820014

Величини: S-M
 
  • ИСО-сертифициран 50N (помош за пловност)
  • Прилагодлив ремен: 1 "| 2,5 см (3х)
  • Удобно поради најлонските страни
  • Лесна EPE-пена
  • Безбеден додаток на прстен Д за да закачите кабел за итни случаи
  • Силна и лесна најлонска ткаенина
  • Унисекс одговара
  • Систем за одводнување на вода
  • Силни токи на YKK
Цена: 2.870 ден