Елек Jobe Dual Vest плав
Елек Jobe Dual Vest плав
Елек Jobe Dual Vest плав
Елек Jobe Dual Vest плав
Елек Jobe Dual Vest плав

Елек Jobe Dual Vest плав

Ид број 244820013
 
 • ИСО-сертифициран 50N (помош за пловност)
 • Прилагодлив ремен: 1 "| 2,5 см (3х)
 • Удобно поради најлонските страни
 • Лесна EPE-пена
 • Безбеден додаток на прстен Д за да закачите кабел за итни случаи
 • Силна и лесна најлонска ткаенина
 • Унисекс одговара
 • Систем за одводнување на вода
 • Силни токи на YKK
Цена: 2.870 ден