Елек Jobe Dual зелен
Елек Jobe Dual зелен
Елек Jobe Dual зелен
Елек Jobe Dual зелен
Елек Jobe Dual зелен
Елек Jobe Dual зелен

Елек Jobe Dual зелен

Ид број 244820012

Величини: S-M; L-XL
 
  • ИСО-сертифициран 50N (помош за пловност)
  • Прилагодлив ремен: 1 "| 2,5 см (3х)
  • Удобно поради најлонските страни
  • Лесна EPE-пена
  • Безбеден додаток на прстен Д за да закачите кабел за итни случаи
  • Силна и лесна најлонска ткаенина
  • Унисекс
  • Систем за одводнување на вода
  • Силни токи на YKK
Цена: 3.350 ден