Елек  Jobe Vest за миленици

Елек Jobe Vest за миленици

Ид број 240020001

Величини: M
 
  • Прилагодлив ремен: 1 "| 2,5 см
  • ЕПЕ-пена
  • Рефлектирачка рачка на задниот дел од елекот
  • Безбеден Д-прстен за прицврстување на поводник на куче
  • Силна и лесна најлонска ткаенина
  • Силна тока на YKK & патент YKK
Цена: 2.250 ден