Елек Jobe Universal плав
Елек Jobe Universal плав
Елек Jobe Universal плав
Елек Jobe Universal плав

Елек Jobe Universal плав

Ид број 244820011

Квалитетен специјален непропустлив материјал  и EPE-пена се мешаат во еден лесен универзален елек. Лесна, сертифицирана помош за пловна моќност 50N произведена со знаење за распоредот на потписот на Jobe. Неговите отворени страни го прават овој елек да се прилагодува на различни големини и форми на тело. Силните токи на YKK и 3 прилагодливи ленти за прилагодување обезбедуваат добро вклопување за поголема удобност и безбедност.
Имајте безбедно возење!
 
  • 50N ISO-сертифициран
  • Местечки појаси  1" | 2,5cm (3x)
  • Лесна EPE-пена
  • Силен и лесен nylon fabric
  • Unisex fit
  • Систем за исцедување на водата
Нема цена