PEUGEOT 307 SW 1.6 HDI
PEUGEOT 307 SW 1.6 HDI
PEUGEOT 307 SW 1.6 HDI
PEUGEOT 307 SW 1.6 HDI
PEUGEOT 307 SW 1.6 HDI
PEUGEOT 307 SW 1.6 HDI
PEUGEOT 307 SW 1.6 HDI

PEUGEOT 307 SW 1.6 HDI

Модел: Peugeot 307SW 1,6 HDi
Година: 2005
Километража: 130000
Боја: Сива металик
Гориво: Дизел
Менувач: Рачен
Регистрација: Македонска
Локација: Кисела Вода

Цена :2.800 €

 
Цена: 173.040 ден