Peugeot 206 1.4 Petrol
Peugeot 206 1.4 Petrol
Peugeot 206 1.4 Petrol
Peugeot 206 1.4 Petrol
Peugeot 206 1.4 Petrol

Peugeot 206 1.4 Petrol

Модел: Peugeot 206 Petrol
Година: 2006
Километража: 160000
Боја: Сива металик
Гориво: Бензин
Менувач: Рачен
Регистрација: Македонска
Локација: Кисела ВодаЦЕНА 3900 еур;