PEUGEOT 1007 1.4HDI
PEUGEOT 1007 1.4HDI
PEUGEOT 1007 1.4HDI
PEUGEOT 1007 1.4HDI

PEUGEOT 1007 1.4HDI

Модел: PEUGEOT 1007 1.4HDI
Година: 2006
Километража: 130000
Боја: Сива металик
Гориво: Нафта
Менувач: Рачен
Регистрација: Македонска
Локација: Кисела ВодаЦЕНА 3900 еур;