Citroën Berlingo 1,6 HDi "Advance"
Citroën Berlingo 1,6 HDi "Advance"
Citroën Berlingo 1,6 HDi "Advance"
Citroën Berlingo 1,6 HDi "Advance"
Citroën Berlingo 1,6 HDi "Advance"
Citroën Berlingo 1,6 HDi "Advance"

Citroën Berlingo 1,6 HDi "Advance"

Модел: Citroen Berlingo 1.6HDi Advance
Година: 2009
Километража: 130000
Боја: Црна
Гориво: Нафта
Менувач: Рачен
Регистрација: Македонска
Локација: Кисела ВодаЦЕНА 3900 еур;