CITROEN C1 1.4 HDi
CITROEN C1 1.4 HDi
CITROEN C1 1.4 HDi
CITROEN C1 1.4 HDi
CITROEN C1 1.4 HDi
CITROEN C1 1.4 HDi

CITROEN C1 1.4 HDi

Модел: Citroen C1 1.4 HDI
Година: 2007
Километража: 119000
Боја: Црвена
Гориво: Нафта
Менувач: Рачен
Регистрација: Македонска
Локација: Кисела ВодаЦЕНА 3900 еур;