Популарно
Даска за пловење  SUP Jobe Yarra 10.6

Даска за пловење SUP Jobe Yarra 10.6

Ид број 486421002

Jobe Yarra 10.6 Отворено пакување со весла и  на надувување

• Димензии: 320 x 81,3 x 15cm
• Волумен: 310 л
• Пакетот содржи: Aero Yarra SUP плоча 10,6 кирпич, прилагодливо фиберглас 3-величинско весло, водоотпорен ранец, двојна акција, пумпа со двојно дејство, 10ft / 3,04m завиткан поводник

 
Цена: 65.620 ден