Sea Ray 210 SPX надворешен мотор 2023

Sea Ray 210 SPX надворешен мотор 2023

1. Мотор: надворешен 200hp fourstroke во бела боја
2. Бела боја на труп со сива гел линија
3. Captain's package
4. Боја на интериер - сива (stone)
5. 9 инчен дигитален Simrad инструмент
 
Цена: 1 ден