Quicksilver 475 Axess 2024

Quicksilver 475 Axess 2024

 
Должина: 4.62
Ширина: 2.01
Висина: 0.9
Број на патници: 5
Резервоар за гориво: 45 л
Тежина со мотор: 635 кг

Додатни опции:

1. Mercury 60hp CT мотор
2. Церада
3. Рол бар за скијање
4. Пропелер
5. Хидрауличен волан

*ДО 5 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА НА ТРУП И МОТОР*

Фабрички опремен со сончева тенда, радио со 2 звучника, под во емитација на дрво, предни перници, резервоар за гориво.

ВКУПНА ЦЕНА НА ЧАМЕЦ ВО ЕВРА: 25.340€
 
Цена: 1.566.000 ден