Популарно
Mасло  Quicksilver SYN 25/40 синтетичко електр.старт 4 литра

Mасло Quicksilver SYN 25/40 синтетичко електр.старт 4 литра

Ид број: 8M0086-227

Quicksilver ги надминува автомобилските масла во морските апликации поради својот специјализиран пакет додатоци дизајниран за морски мотори.

3 работи што треба да ги знаете:

За употреба во сите 4-ударни морски мотори - Новата формула 4-ударните масла се инженерски одобрени за сите морски 4-ударни апликации, вклучително и: Вонбродски, Меркрузер, со високи перформанси, Стерн погон / Внатрешен и го надминува целото масло со 4-удари во морската индустрија барања, вклучувајќи компатибилен со катализатор FC-W и FC-W.
Водечка заштита на моторот и корозијата - Водечка моќ на индустријата и задржување на вискозитет и крајна заштита од корозија и абење.
Најмногу препорачано морско масло - Повеќе од 5 години инженерство и обезвестување од најголемото производство на морски мотори во светот.
Синтетичка мешавина 25W40 препорачана во сите морски мотори
Цена: 0 ден