Популарно
PEUGEOT 308 1.6HDI 109HP
PEUGEOT 308 1.6HDI 109HP
PEUGEOT 308 1.6HDI 109HP
PEUGEOT 308 1.6HDI 109HP
PEUGEOT 308 1.6HDI 109HP
PEUGEOT 308 1.6HDI 109HP

PEUGEOT 308 1.6HDI 109HP

Модел: PEUGEOT 308 1.6HDI 109HP
Година: 2008
Километража: 130 000 - 139 999
Боја: Сина
Гориво: Нафта
Менувач: Рачен
Регистрација: Македонска
Локација: Кисела Вода

Цена:3.900€

 
Цена: 241.020 ден