home about services news contact
  Come closer to your dreams... Feel the nature... With Skenderovski Marine!
 

Компанијата СКЕНДЕРОВСКИ врши продажба на оригинални делови од светски водечките производители Mercury и Quicksilver, и располага со голем лагер со кој одговорно одговара на потребите за резервни делови на сопствениците на бродските мотори Mercury и Mercruiser кои ги имаат вградено во своите чамци.

 

 

Направи вистински избор за твојот чамец!

MERCURY вонбродски мотори со 5 години гаранција

Mercury Inflatable Boats Quicksilver Boats Tahoe Boats

 

mercury mercury quicsilver sea ray valiant