home about services news contact
  Come closer to your dreams... Feel the nature... With Skenderovski Marine!
 

Компанијата СКЕНДЕРОВСКИ е симбол за успех на пазарот на наутиката и ги застапува најпознатите светски брендови, како што се Mercury, Bayliner, Quicksilver, Sea Ray, како и други познати водечки брендови во наутиката.

Посетете ги линковите со наутичките брендови Mercury, Quicksilver, Bayliner, Sea Ray и Valiant и одберете го Вашиот чамец од соништата според Вашите потреби.

Повелете во нашиот наутички изложбен салон и добијте подетални информации за достапноста на моделите, како и стручни совети при изборот на мотор или чамец.

 

Направи вистински избор за твојот чамец!

MERCURY вонбродски мотори со 5 години гаранција

Mercury Inflatable Boats Quicksilver Boats Tahoe Boats

 

mercury mercury quicsilver sea ray valiant