home about services news contact
  Come closer to your dreams... Feel the nature... With Skenderovski Marine!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

QUICKCSILVER ACTIV 505

Max. број на патници: 5, max 100 hp, должина 5.07 m

Со Quicksilver Activ 505 Open ќе сакате да останате на вода цел ден. Дали е за риболов, релаксација или по малку од двете. Чамецот има спортски изглед, а сепак е простран во својата внатрешност.

Но, колку е простран? Качете се на чамецот со 5 лица и откријте ја неговата практичност, ергономија и комфор!

 

QUICKSILVER ACTIV 555

Max. број на патници: 6, max 115 hp, должина 5.03 m, ширина 2.12 m

Quicksilver Activ 555 Open е идеален за целодневна релаксација, риболов и забава за целото семејство.

Чамецот има интелигентен дизајн кој овозможува простор за сите намени и за секого.

 

 

Направи вистински избор за твојот чамец!

MERCURY вонбродски мотори со 5 години гаранција

Mercury Inflatable Boats Quicksilver Boats Tahoe Boats

 

mercury mercury quicsilver sea ray valiant